Wij horen graag van jou

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen die we binnen krijgen bij Fantasy schrijven. Zit het antwoord dat je zoekt er niet tussen? Stuur ons dan een mailtje via info@fantasy-schrijven.nl.

Bedrijfsgegevens

Fantasy schrijven is onderdeel van V.O.F. Schrijversmarkt.

Bedrijfsnaam: V.O.F. Schrijversmarkt
E-mailadres: info@fantasy-schrijven.nl
Kvk-nummer: 65974239
BTW-nummer: NL856340261B01
Bankrekening: NL74KNAB0255320906, BIC: KNABNL2H

Postadres

V.O.F. Schrijversmarkt
Oosterscheldestraat 62
2652JG Berkel en Rodenrijs

Onze cursussen bevatten naast uitgebreide theoretische uitleg ook inspirerende schrijfopdrachten, en vaak ook video’s om bepaalde zaken te verduidelijken of illustreren. Sommige docenten voegen ook toetsen toe om je kennis te testen. Op de cursusoverzichtspagina kun je exact zien hoeveel lessen, opdrachten en toetsen er zijn per cursus. Doordat ons systeem en onze cursussen bovendien continu kunnen worden geüpdatet, profiteer je daar altijd van mee.

Wij bieden alle cursisten levenslang toegang tot de cursussen om deze te voltooien, terug te lezen of te herhalen. Ook als de docent besluit om de cursus te actualiseren of uit te breiden, zul je daar profijt van hebben.

Ja, de website fantasy-schrijven, inclusief al haar cursussen, is volledig te bekijken op mobiele apparaten. We werken op dit moment ook aan een app voor android en ios.

Ons systeem biedt bij het inloggen een gemakkelijke manier om je vergeten wachtwoord weer opnieuw aan te vragen. Dat doe je aan de hand van je e-mailadres. Kom je er niet uit, laat het ons dan weten via info@fantasy-schrijven.nl.

Je kunt onze cursussen aanschaffen met ideal, bancontact, paypal, creditcard of via een bankoverschrijving.

Bij elke cursus proberen we zo goed mogelijk uit te leggen wat je gaat leren, hoeveel lessen er zijn en voor wie de cursus geschikt is. Daarnaast is de eerste les van elke cursus altijd gratis in te zien om je een idee te geven van de stijl en de inhoud. Kom je er alsnog niet uit, of twijfel je of de cursus wel aansluit bij jouw schrijfniveau, stuur ons dan een mailtje via info@fantasy-schrijven.nl.

Voor inhoudelijke vragen kun je het beste direct contact opnemen met ons. Mochten wij je vraag niet kunnen beantwoorden, dan leggen we deze vraag voor aan de docent. Bij sommige cursussen kun je rechtstreeks contact opnemen met de docent of met medecursisten.

Ja, je krijgt bij alle cursussen een certificaat na voltooiing van de cursus. Dit certificaat verschijnt automatisch op je profielpagina en is te downloaden en te printen. Daarnaast ontvang je ook een zogeheten badge, een soort stempel van voltooiing. Verzamel ze allemaal!

Als je ons binnen 14 dagen vanaf de aanschafdatum een mailtje stuurt, kunnen we de cursus kosteloos voor je annuleren en krijg je het volledige aankoopbedrag terug. Voorwaarde is wel dat je niet meer dan 25% van de cursus hebt bekeken. Na deze 14 dagen is het helaas niet meer mogelijk om het aankoopbedrag terug te krijgen.

Bij fantasy schrijven werken we intensief samen met onze docenten om de kwaliteit van de cursussen te waarborgen. Daarvoor werken we uitsluitend samen met professionele schrijvers en redacteuren die het genre door en door kennen, zelf publiceren en vaak ook werkzaam zijn in de uitgeefwereld. Doordat we nauw betrokken zijn bij het maakproces, kennen wij de cursus net zo goed als de docent zelf en kunnen we ook snel schakelen bij vragen en/of klachten.

Dat kan! Heel graag zelfs, want daarmee krijgen toekomstige medecursisten een beter idee van wat ze kunnen verwachten. Op de cursusoverzichtspagina vind je onderaan de optie om een recensie achter te laten. Hier kun je tevens recensies van eerdere cursisten lezen.